HIPHOP

- BØRNEDANS // HIPHOP // SHOWDANCE -

Dansefabrikken tilbyder hiphop / showdance for alle. Til hiphop lærer du forskellige hiphop koreografier som bliver øvet til fede beats. Du lærer at bevæge dig til musikken og vi arbejder hele tiden på nye koreografier så timerne ikke bliver ens. Du får derfor altid noget nyt med hjem, som du kan øve dig på. I takt med din alder og niveau vil du lære længere og sværere koreografier. Til hip hop er der et fantastisk sammenhold og fællesskab, og det er altid hyggeligt at være en del af vores dansehold.

Her på siden kan du se vores udvalg af hiphop dansehold, og der er flere nye hold på vej. Hold dig opdateret – tilmeld dig vores nyhedsmail. Hvis du vil vide mere om hip hop og vores undervisere, så klik her.

pige der danser hip hop på gaden

DANSE ALLIANCEN

Stilart
Niveau
Alder
Tidspunkt

Opstart
Underviser
Pris

Hiphop
Begynder / let øvet
9-13 år
Tirsdag kl. 16.30 – 17.20
27. april – 22. juni
27. april 2021

Manmohan
600 kr. for maj og juni

Dansehold_Hiphop_03

DANSE ALLIANCEN

Stilart
Niveau
Alder
Tidspunkt

Opstart
Underviser
Pris

Hiphop
Let øvet / øvet
12+ år
Tirsdag kl. 17.25 – 18.15
27. april – 22. juni
27. april 2021

Manmohan
600 kr. for maj og juni

Hiphop startede i New York i starten af 70’erne. Hiphop kulturen baserede sig oprindeligt på 4 elementer: Breakdance, Graffiti, Dj, og Rap/Mc. Kulturen blev startet af unge mennesker fra et hårdt miljø og med de 4 elementer samlet, gav Afrika Bambaataa ordet hiphop.  Hiphop har udviklet sig meget hen over de sidste 50 år, og i dag lever alle elementer over hele verden i næsten alle byer.

Alle vores undervisere er aktive dansere som går til battles og dyrker dansemiljøet i Danmark. Derudover holder vi løbende danseworkshops, hvor vi arbejder med de bedste hiphopdansere i Danmark. De besøger Dansefabrikken og deler ud af deres erfaring, så du kan udvikle dig som danser. Vores danse undervisere leverer den originale hiphop, så hvis du vil lære det – så er Dansefabrikken det helt rigtige sted for dig.

I vores danseundervisning vil vi gerne lære vores dansere at danse den rigtige hiphop, samtidig med at de får en forståelse for, hvad hiphop er.  Vi arbejder med elementer, som gør at du har mulighed for at lære at freestyle, så du kan danse til al slags musik, men du har også mulighed for at gøre dig klar til en hiphop battle. 

Vores begynder dansehold er både til dig der aldrig har danset, og dig der har prøvet det før. Vores underviser vil lære de basale grundtrin inden for hip hop. Der arbejdes med masser af groove, bounce og mange forskellige sammensætninger og koreografier. Vi går meget op i, at man skal have det sjovt, når man danser samtidig med at man lærer nye dansetrin. Begynder danseholdene skal selvfølgelig lave et show, men vi bruger ikke hele sæsoen. I hip hop er det nemlig vigtigt, at man lærer at bevæge sin krop på forskellige måder til forskellige rytmer. Det skal ikke kun være til en bestemt sang, men at man kan bevæge sig og groove på dansegulvet.

Tilmeld dig et hiphop hold for begyndere

Er du begynder eller kun har danset lidt, og mellem 6-9 år, så anbefaler vi at du tilmelder dig Spirre Hipperne. Er mellem 9-13 år, så er Danse Alliancen lige for dig. Til dig der er over 18 år, så har vi et nyt hold for begyndere – Hiphop Sommer.

Hiphop for børn, en fantastisk måde at få en masse børnedans på. Du lærer at bevæge dig til musikken med masser af groove og bounce i gruppen. Børnene lærer en masse grundtrin inden for hiphop, som kan sættes sammen og tilpasses, så det kan bruges i freestyle men også i koreografier. Dans for børn er også en fantastisk måde at få motion på, mens de lærer at bevæge sig til det fedeste musik. Der vil være mulighed for at stille op op til forskellige battles, hvis man har lyst og man kan få den undervisning det kræver at gøre det.